Eerste Eetdag

Yes! Onze ontbijtmandenactie kan van start gaan!!

Een lekker en goed ontbijt om de dag mee te starten, blijft een uitstekend alternatief in de plaats van het traditionele Mosselfeest.

Maandag 1 november 2021 levert KFC Alken opnieuw heerlijke ontbijtmanden aan huis!
Binnen een straal van 10km rond onze locaties is de levering gratis, tussen 10 en 20 km vragen we 5€ leveringskost, voor afstanden tussen 20 en 30 km.

Ons aanbod blijft hetzelfde als vorig jaar:
De volwassenenbox voor 15€, met daarin een assortiment van broodjes en koffiekoeken, hartelijk en zoet beleg, ei, fruit, yoghurt, fruitsap en koffie.
De kidsbox voor 8€, met daarin een mini chocokoek, mini donut, 2 mini sandwiches, hartelijk en zoet beleg, fruit, yoghurt, fruitsap, chocomelk én een verrassing!!

Ook dit jaar kunnen de verkopers opnieuw in de prijzen vallen!!
De ploeg (verdeeld in onderbouw en bovenbouw) die het meest aantal manden verkoopt, krijgt opnieuw een teambuildingsactiviteit op het einde van het seizoen.
Ook de beste individuele verkoper van de club, krijgt een prijs.
Dus, jullie weten wat jullie te doen staat!

Bestellen kan tot en met maandag 25 oktober via volgende link: Bestelformulier Ontbijtmandenactie.

Na het bestellen, krijgt u automatisch een mailtje terug met een overzicht van de bestelling.
Opgelet, de bestelling is pas definitief na betaling via overschrijving.

Vorig jaar stond de teller op 895 ontbijtmanden, een ongelooflijk succes. Wij zouden graag dit jaar de kaap van 1000 manden overschrijden.
Wij hopen van harte dat wij als vereniging op uw steun kunnen rekenen en dat wij jullie opnieuw kunnen verwennen met een heerlijk ontbijt!